Port Cleanup Amsterdam 19 oktober 2023

Bericht van de Port of Amsterdam.

Op donderdag 19 oktober vindt alweer de vijfde editie van onze Port Cleanup plaats. Met dit jaarlijks terugkerend evenement zetten we ons, samen met de haven community, in om de haven een stukje schoner te maken.

Helaas komt ook in het Amsterdamse havengebied zwerfafval voor. Nadat wij hier een paar jaar geleden door één van onze volgers op social media op werden aangesproken, ontstond het idee voor de Port Cleanup: een jaarlijks terugkerend evenement waarbij we ons samen inzetten voor een beter leefklimaat in de haven.

In 2019 startten we deze schoonmaakactie met een kleine groep medewerkers. Bij de laatste edities was deze groep al uitgebreid met betrokken uit en rond het havengebied, die ook hun steentje bij wilden dragen. Waarvan vorig jaar de Koperen Ploeg de fanatiekste was, en een kleine prijs won voor de grote hoeveelheid afval die zij hadden ingezameld.

Ook dit jaar is iedereen weer welkom om mee te helpen. Of je nou in de haven werkt, woont of er doorheen rijdt of fietst. Want samen werken we aan een Better Port.

Meld je aan voor de Port Cleanup 2023 | Port of Amsterdam

Facebook
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *